Sizzling Hot™ Deluxe slot: o actualizare de la Greentube și Novomatic 

Sizzling Hot™ Deluxe aparține categoriei de jocuri de păcănele cu tematică fructată. Oferă jucătorilor o experiență de joc clasică și incitantă.

Mergeți pe site

Cercetarea noastră a arătat că Sizzling Hot Deluxe a fost dezvoltat de Greentube. Aceasta face parte din Novomatic. Organizația își extinde în mod constant prezența pe piața românească de jocuri de cazino. Acest lucru consolidează poziția Novomatic în regiune.

Acest slot a fost lansat în 2007. Este o versiune îmbunătățită a jocului original Sizzling Hot. A devenit popular printre jucătorii din întreaga lume. Este îndrăgit de mulți pentru mecanica sa simplă, grafica colorată și potențialul mare de câștig.

⏳ Data lansării 2007
👾 Dezvoltator Novomatic (Greentube)
🍇 Tema Fructe
🎲 Număr de role 5
📏 Număr de linii 3
📊 Număr de linii de plată 5
📈 RTP (%) 95,66
⚖️ Volatilitate Medie
💸 Pariu linear în monede 1-10
💻 Platforme PC, Smartphone
▶️ Demo Da

Sizzling Hot DeluxePrincipalele caracteristici ale jocului

Slotul SizzlingHot™ Deluxe este dedicat sloturilor clasice cu fructe. Jocul este colorat, cu culori vii și simboluri simple - fructe și șeptari. Acest lucru conferă jocului atmosfera unui cazinou real.

Mecanica și regulile jocului

Jocul în Sizzling Hot Deluxe slots este ușor. Chiar dacă sunteți începător. Aparatul de păcănele are cinci role, trei rânduri și cinci linii de câștig. Procesul de rotire a rolelor și de pariere este simplu și direct, datorită interfeței ușor de utilizat.

Simboluri și tabelul de plăți

Există diferite simboluri în joc: fructe și șeptari. Fiecare simbol aduce câștiguri diferite. Tabelul de câștiguri arată cât de mult puteți câștiga pentru diferite combinații.

Simboluri 2 3 4 5
🍒 Cireșe 5 20 50 200
🍊 Portocale, lămâi, prune - 20 50 500
🍉 Pepene, struguri - 50 200 500
7️⃣ Cireșe - 100 1 000 5 000

Jocul Risk

Datele noastre arată că jucătorii pot participa la jocul de risc după fiecare rotire reușită. Aici vă puteți dubla câștigurile. Pentru a face acest lucru, trebuie să ghicești culoarea următoarei cărți. Aceasta poate fi roșie sau neagră. Acest lucru adaugă la joc șansa unor câștiguri mari.

Accesibilitatea jocului

Ca urmare a utilizării acestui produs, am constatat că Sizzling Hot online poate fi jucat pe calculator și pe dispozitive mobile. Cineva se poate bucura de joc oriunde. Acest lucru este convenabil și face ca jocul să fie cât se poate de accesibil.

Sizzling Hot vs Sizzling Hot DeluxeCare sunt îmbunătățirile față de original

După cum au arătat testele noastre, un joc Sizzling Hot Deluxe pretinde a fi cel mai bun din clasa sa. Și acest lucru nu este fără motiv. Acest lucru se datorează unui număr de îmbunătățiri. Acestea au apărut în comparație cu versiunea originală a jocului. Iată câteva dintre ele:

  • Grafică și design. Designul grafic al jocului a fost mult îmbunătățit. Acest lucru îi conferă un aspect și o senzație modernă. Jocul are o afișare mai clară a caracterelor pe ecran.
  • Efecte sonore. Efectele sonore au fost actualizate pentru a face jocul mai atmosferic.
  • Funcții suplimentare. Există caracteristici noi în Sizzling Hot™ Deluxe. Cum ar fi jocul de risc. Acesta le permite jucătorilor să-și dubleze câștigurile.
  • Jocul este disponibil de pe telefon. Jucătorii se pot bucura de joc oriunde.

Aceste îmbunătățiri fac ca cazinou Sizzling Hot Deluxe să fie interesant și atractiv.

Sizzling Hot Deluxe demoSizzling Hot Deluxe demo

Sizzling Hot Deluxe demoÎn versiunea demo, jucătorul poate juca gratuit. În acest caz, nu este nevoie să riști bani. În modul demo, jucătorul primește bani virtuali pentru joc. Aceștia pot fi folosiți în slotul respectiv. Cercetările noastre au arătat că versiunea demo este disponibilă pe site-urile cazinourilor online fără înregistrare.

Cum să joci Sizzling Hot DeluxeCum pentru a juca Sizzling Hot™ Deluxe

Site-ul oficial Sizzling Hot face ca jocul să fie ușor de jucat. Iată cum se face:

  1. Selecția pariurilor. Începeți prin a selecta mărimea pariului dumneavoastră. Folosiți butoanele "+" și "-". Acestea sunt situate lângă butonul "Bet".
  2. Selectarea liniei. În continuare, decideți pe câte linii doriți să pariați. Sizzling Hot™ Deluxe are 5 linii în mod implicit. Folosiți butoanele "+" și "-". Acestea se află lângă butonul "Lines".
  3. Învârtiți rolele. După ce v-ați stabilit pariurile, apăsați butonul "Start". De asemenea, puteți utiliza butonul "Auto Start". Acesta va începe învârtirile automate cu setările selectate.
  4. Combinații câștigătoare. Așteptați ca rolele să se oprească. Vedeți dacă există combinații câștigătoare formate pe linii.
  5. Dublarea câștigurilor. După fiecare câștig, veți avea ocazia să vă dublați câștigurile în jocul de risc. Ghiciți culoarea cărții.
  6. Modul demo. Dacă doriți să încercați jocul gratuit, alegeți modul demo.

Acești pași simpli vă vor ajuta să vă alăturați jocului ca la aparate și să vă bucurați de jocul Sizzling Hot™ Deluxe.

FAQ

Cine a creat jocul Sizzling Hot™ Deluxe?

Jocul a fost creat de Greentube, o companie Novomatic.

Când a fost lansat Sizzling Hot™ Deluxe?

Novomatic a lansat jocul în 2007.

Care sunt îmbunătățirile din Sizzling Hot™ Deluxe?

În grafica modernizată și în efectele sonore îmbunătățite. De asemenea, prezintă un joc de risc pentru a vă dubla câștigurile. Este disponibil pe dispozitive mobile.