Va prezint DIVA'S CHOICE, cutia mea personalizata PICK N DAZZLE

Abia de curand am luat contact cu PICK N DAZZLE...

British Rose, noua gama The Body Shop

Cu putin timp in urma am petrecut o dimineata absolut minunata in magazinul The Body Shop...

Ingrijirea albastra NIVEA

Dupa fondul de ten, cred ca antiperspirantul este al doilea cel mai important...

Thassos, my love

De ce am ales pentru a treia oara Thassos?...

#ZeroRegrete

Mi-a luat ceva timp sa ma adun pentru a va spune lucrurile pe care le veti citi...

luni, 18 august 2014

Descopera aromele cu vanilie la myFragrance.ro, the exquisite boutique!


Iubesc aroma de vanilie, in orice, de la parfumuri si pana la cosmetice, inghetata. Nu exista miros mai placut pe lume. Pur si simplu nu exista! Vanilia este cea mai dulce si cea mai rafinata mirodenie...  Din Mexic in Madagascar, din Antile pana in Tahiti, pe plajele stralucitoare ale marilor tropicale, totul este invaluit in parfumul senzual si cald de vanilie. In acorduri subtile de mosc, santal, si cacao, notele voluptoase si bogate ale vaniliei, impreuna cu aromele pretioase ale parfumurilor ce se regasesc in boutique-ul online myFragrance.ro nu vor inceta niciodata sa farmece si sa seduca. 

5 ani de Syoss in Romania
De 5 ani, brandul revoluționează piața produselor de îngrijire a părului, ultima inovație absolută pe piața de retail în România fiind Syoss Keratin Primer, lansată în martie 2014, care aduce în premieră conceptul de Hair Primer în îngrijirea acasă. La aniversarea a 5 ani, Syoss sărbătorește împreună cu iubitorii brandului, oferindu-le posibilitatea de a câștiga o petrecere all-inclusive cu prietenii la Hotelul Mariott din București.

joi, 7 august 2014

Recomandare de vara: crema Sensitelial Golden Tint cu SPF 50+ cu pigment nuantator auriu si pudra de perleBronzarea pielii este principalul subiect care ne preocupă vara, atât ca femei pasionate de beauty, cât si ca specialisti în skin-care. Sănătatea are unul dintre cele mai importante roluri în ABC-ul bronzului frumos si uniform. Special pentru cea mai călduroasă lună din an, în care radiatiile UV ating cel mai înalt nivel, specialiștii în dermato-cosmetică MagnifiqueSkin, colecția care aduce în România inovațiile produse de Laboratoarele ACM și LysaSkin, recomandă un produs recent lansat: crema Sensitelial Golden Tint cu SPF 50+ cu pigment nuanțator auriu.

Ati testat noile produse Lady Speed Stick şi Mennen Speed Stick de 5 ori mai puternice?


 Pentru fiecare moment din viaţa cotidiană, Colgate-Palmolive România a creat noul Lady Speed Stick Pro 5in1, ce are la bază un sistem multi-protecţie, care permite pielii să rămână uscată şi proaspătă pe durata întregii zile.

În prezent, femeile au un stil de viaţă dinamic şi nevoi din ce în ce mai diverse în funcţie de rolurile complexe pe care le ocupă în societate. Pentru a simplica alegerile, noul deodorant Lady Speed Stick Pro 5in1 oferă beneficii multiple, acţiuni complexe de îngrijire şi protecţie şi rezultate performante.