miercuri, 16 ianuarie 2013

Alegi 3 produse din colectia Vitamin by Tina r si platesti doar 2 !

Nebunia reducerilor este in toi - am profitat si eu aseara si mi-am cumparat o rochita foarte draguta de la Zara; este de vara, insa pretul era prea bun ca sa nu o cumpar, mai ales ca sunt genul care vara isi cumpara cizme si pulovere, iar iarna sandale si rochii :). Din pacate, nu prea mai sunt masuri mici nici la incaltari, nici la haine si cum eu am nevoie de 35-56 la sandale si XS sau 34 la rochii, slabe sanse sa gasesc ceva, insa aseara am avut noroc si abia astept sa vina vara sa-mi imbrac rochita verde mint!
Si in magazinul online Tina r am gasit hainute foarte frumoase si m-am bucurat sa aflu ca au si o promotie interesanta: alegi 3 produse si platesti doar 2, unul dintre ele fiind cadou! Si au si masuri mici :)
AICI puteti vedea hainutele din colectia Vitamin la care se aplica promotia despre care v-am spus! In mare parte este compusa din haine office, pentru femeile care au o tinuta "cumintica" la serviciu, dar am vazut si rochite care, desi simple si ... serioase, sunt chiar sexy!


Reacții:

0 comentarii: