joi, 8 septembrie 2011

Flori pentru Sfanta Maria de la www.florifrumoase.roLa multi ani tuturor Mariilor, Marianelor, Marinelor, Marianilor, Maricicilor, Marinilor, Ana-Maria, Marinelelor, etc!!!! Daca vreti si voi sa le urati La multi ani, va dam un sfat: trimiteti-le si un buchet de flori sau un aranjament deosebit!!! Floraria Zuzelor, http://www.florifrumoase.ro/ a lansat colectia Flori pt Sf Maria , pentru care am creat o multitudine de aranjamente deosebite, special pt aceasta zi de mare sarbatoare.

Daca spuneti la telefon sau in mailul de comanda ca sunteti cititor pentrudive.com, veti primi din start o reducere de 10% la orice produs comandat!


Mai aveti timp pana maine sa participati la concursul unde oferim aranjamente florale superbe, pt ca maine facem tragerea la sorti. Detaliile concursului sunt aici.

Reacții:

3 comentarii:

Pixie spunea...

ce s-a intamplat cu concursul zuzelor ca nu am vazut urma de castigatori :P

Zuzele spunea...

Pixie: offf, stiu, dar am avut niste probleme si n-am mai intrat pe blog.... Am lasat-o pe G singurica.... Il am pe zuzel bolnavior, cu febra peste 39 de cateva zile, mi-am schimbat locuinta.... Sper ca maine sa fac extragerea castigatorilor. Pup si scuze inca o data

Pixie spunea...

pare rau sa aud asta :( sper sa se faca bine "puradelu" pupicei multi :*