duminică, 26 iunie 2011

Dani Otil: "Nu risti daca alegi un sejur in Grecia!"


Dani, sunt convinsa de asta si tocmai de aceea in vara asta voi pleca in Greeeeeeciaaaa!!! Abia astept! Cred ca pana la urma ramane Corfu, mai ales ca la gasca initiala, formata din mine si din concubin, s-au alaturat inca 6 personaje dornice de distractie, plaja si balaceala in apa turcoaz :)
Iata ce scrie Dani pe blog:

"Grecia. tara e superba. asta stiti probabil cu totii. cum e acum insa, cu noua criza? aproape la fel, daca esti turist. in Atena, intr-o piata centrala cateva mii de greci scandau impotriva guvernului si masurilor de criza, iar la 500 de metri mai jos, ospatarii aduceau platouri pline trecand cu greu printre turisti si cantareti la buzuki. taximetristul ne-a zis ca cel mai simplu lucru pt el e sa ne dea un bon de orice suma. explicatia era ca oricum, de vreun an de zile nimeni nu plateste nimic la stat (de asta nu suntem departe nici noi). in benzinarii si magazinele mici e marfa putina, statiunile sunt insa pline. daca ai bani de cheltuit, nimeni nu te refuza. cred ca nici anul asta nu risti, daca alegi un sejur in Grecia, mai ales ca s-au facut deja reduceri mari."

Reacții:

3 comentarii:

Ema, Brasov spunea...

Vacanta placuta si distractie maxima!!! Nu am fost in Grecia, dar "imi ploua in gura" de cand am citit postarile tale :)))

Zuzele spunea...

Merci Ema! Puuup

Bibi spunea...

Si eu plec in Grecia in august.Can't wait!!