duminică, 10 aprilie 2011

Un cadou frumos

Cand eram mica imi placea sa pictez. Si pictam mult, mult, impreuna cu vecinul meu, Adi de la 3. Chiar si pe pereti. La un moment dat ne inscrisesem si la un curs de pictat icoane pe sticla. Din pacate, eu nu m-am mai tinut de ce ma apucasem, dar Adi a continuat. Iata la ce nivel a ajuns acum:
 
acesta este compus din 3 bucati si sta la loc de cinste la mine pe perete :)
De Craciun a trebuit sa ofer niste cadouri unor persoane mai pretentioase, iar Adi m-a salvat. M-am dus la el, care, apropos, acum e pictor cu acte in regula si i-am spus cateva lucruri despre persoanele respective si l-am rugat sa-mi faca pentru fiecare cate un tablou. De exemplu, nasul meu este pasionat de vanatoare. Mi-a facut un superb tablou compus din doua bucati (cica asa se poarta, din mai multe bucati) cu un vanator pe o miriste care tintea un caprior. Dar ce culori a putut alege: roz, portocaliu, albastru....SUPERB!!! Cadoul a fost primit cu mare drag, iar acum sta pus pe peretele din livingul nasilor mei :) Asadar, daca vreti sa faceti cuiva un cadou, sau chiar voua, luati legatura cu Adrian Dica , ii spuneti ce pasiuni aveti, ce amintiri frumoase, ce persoane va sunt dragi (copilul, bunica, etc), iar el va va crea o mare arta. 
Ah, si sa va dau un pont: tablourile nu sunt deloc scumpe, iar daca-i veti spune ca v-a trimis Zuzele la el, sigur ca va face un discount considerabil :) Mai multe tablouri frumoase puteti admira aici: 
adriandica.com

Reacții:

14 comentarii:

Anonim spunea...

Superbe!

Mika spunea...

Foarte frumoase tablourile!

♥ Mika

maddailade spunea...

Wow!<3

zuza G spunea...

Superbe tablourile!!!!!!!!!!!!!

Miuri spunea...

superbe!! chiar o buna idee pentru cadou:)

Ostap Bender spunea...

adi nu stapaneste perspectiva si anatomia deloc, in schimb nu are nici cel mai mic simt al culorii.

Zuzele spunea...

Ostap, nu suntem de acord cu tine. Dar fiecare are parerea lui. Tablourile lui sunt foarte apreciate de critici din rara si din strainatate

Mirela spunea...

Foarte frumoase! Intradevar, o idee excelenta de a dace un cadou cuiva important pt tine

Anca Buzea spunea...

Mie-mi plac extrem de mult!! Le-as pune la mine in casa fara nici o ezitare! :)

Clara spunea...

"nu m-ai m-am tinut"??????????

Corina spunea...

Ce frumoase sunt!!! Tu de ce nu mai pictezi, mai Zuzo? Tare as fi curioasa ce ti-ar iesi din mintzisoara aia nebunatica!!

Clara spunea...

Ma bucur ca s-a incercat o corectura a textului, dar corect este "nu m-am mai tinut"

Zuzele spunea...

Clara, multumim pentru atentionare!

Clara spunea...

cu placere! si astept cat mai multe articole dragute! I'm a big fan!