Va prezint DIVA'S CHOICE, cutia mea personalizata PICK N DAZZLE

Abia de curand am luat contact cu PICK N DAZZLE...

British Rose, noua gama The Body Shop

Cu putin timp in urma am petrecut o dimineata absolut minunata in magazinul The Body Shop...

Ingrijirea albastra NIVEA

Dupa fondul de ten, cred ca antiperspirantul este al doilea cel mai important...

Thassos, my love

De ce am ales pentru a treia oara Thassos?...

#ZeroRegrete

Mi-a luat ceva timp sa ma adun pentru a va spune lucrurile pe care le veti citi...

joi, 23 aprilie 2009

Jojo s-a despartit de Teava

Catalina Ionescu, alias Jojo, sau mai bine spus "blonda de la Divertis", s-a despartit de iubitul ei, poreclit Țeavă, componenet al trupei VH2, cu care a trait alaturi mai bine de trei ani.
Se pare că motivul despărţirii este acela că actriţa voia cu ardoare să se căsătorească şi să aibă copii, dorinţă neîmpărtăşită de iubitul ei, care, oricum, era mult mai in varsta decat ea. Probabil, Țeavă (47 de ani) o considera pe Jojo (28 de ani) copilul lui si nu mai vroia inca un alt bebelus.


“Eu şi Ţeavă nu mai suntem împreună de o lună. Sunt ok, nu sufăr, însă nu cred că voi găsi prea repede o altă iubire”, a declarat Jojo, pentru Click!
Blonda de la Divertis pare că s-a resemnat cu gândul despărţirii, însă ne-a asigurat că nu este dispusă să se implice într-o altă relaţie sentimentală în viitorul apropiat. Deşi Jojo refuză cu înverşunare să facă publice motivele despărţirii, se pare că acestea sunt în strânsă legătură cu faptul că actriţa îşi dorea cu ardoare să devină mamă. Şi poate că acesta nu ar fi fost un impediment, dacă Jojo nu ar fi impus o condiţie care poate l-a constrâns pe Ţeavă: mai întâi nunta şi apoi copilul. Continuarea aici